Her kan du bo med laget

Her kan du bo med laget

Ønsker du rimelig overnatting med kort vei til hall, baner og flott natur? På Halsen-sportellet i Larvik finner du alt du trenger.

Vårt sportell i Bergeskogen idrettspark er tilgjengelig for lag og foreninger hele året, og benyttes av både større og mindre grupper. Hit kommer yngre lag for korte og lengre treningsopphold.

Vi har i flere år vært vertskap for Norges Håndballforbund, som flittig arrangerer treningsopphold for alle sine landslag her. Det var på sportellet i Bergeskogen at håndballjentene til Norge ladet opp før de ble verdensmestere i desember 2015. Tidligere har vi hatt storfint besøk av både Champions League-klubber og Frankrikes U20-landslag. Larvik Håndballklubb arrangerte i mange år sine SuperWeekends her, og vi har ofte besøk av fotballag, sykkelgjenger, skigrupper, orienteringsløpere og korps. 

Fasiliteter: Sportellet består av tre avdelinger med totalt 84 senger. Det er et ulikt antall senger i hvert rom. I alle avdelingene er det kjøkken og tv-rom/sosialrom og trådløst internett. Garderober, dusj og toaletter er tilgjengelig i tilliggende garderober og i Bergslihallen. På klubbhytta er også vår egen «fotballpub» med storskjerm, Bakrommet, som kan bookes etter behov.

Bespisning: Besøkende kan selv avgjøre om de ønsker alle måltider servert på klubbhytta eller om man vil ordne maten selv i overnattingshuset. Vi tilbyr den løsningen som er best for gjestene.

Anlegget: Rett utenfor døra har vi to 11-er baner med siste generasjons kunstgress, fotballbinge, beachanlegg for håndball og Bergslihallen. Nærområdet byr på flotte naturopplevelser med skjærgård, turterreng, båthavn og fine badestrender.

PRISER OG BESTILLING

Overnatting: Fra kr 200,- pr pers/døgn
Måltider: Avtales ved bestilling
Sengetøy: kr 75,- pr pers
Renhold: kr 800,- for hele gruppa

Kontakt: Tom Hetty, tlf: 922 10 611 Hverdager mellom kl 08.00 - 16.00

Avstander med bil fra Bergeskogen:

Larvik 4 km 9 min
Sandefjord 21 km 19 min
Porsgrunn 29 km 32 min
Tønsberg 40 km 34 min
Horten 52 km 40 min
Skien 43 km 36 min
Kragerø 75 km 71 min
Drammen 95 km 72 min
Notodden 115 km 100 min
Oslo 130 km 100 min

© 2020 Halsen Idrettsforening | Bergeskogen idrettspark | 3260 Larvik | post@halsenif.no