Få rabatt hos vår fysio Espen

Har du behov for fysioterapi? Da skal du ta kontakt med Espen Strøm-Normann på telefon 990 48 922. Alle medlemmer av Halsens fotballgruppe får rabatt på konsultasjon og behandling.

 Fotballgruppa har inngått en avtale med Strøm-Normann Helse AS som sikrer at alle spillere i Halsen-fotballen raskt og effektivt skal få den behandlingen de trenger når en skade oppstår. Halsen-medlemmer betaler kr 350,- for én konsultasjon/vurdering og kr 300,- per behandling.

Espen Strøm-Normann har lang erfaring og omfattende kompetanse innen idrettsmedisin. Som fysioterapeut for Sandefjord Fotballs A-lag er han daglig i kontakt med skader som følge av fotballaktivitet. Han er en del av eliteserieklubbens støtteapparat på både hjemme- og bortekamper.

Strøm-Normann holder til i lyse og moderne lokaler i 3. etasje på Komplett Arena i Sandefjord, og har tilgang til E2 Treningssenter for rehabilitering og opptrening.

Ifølge avtalen garanterer Strøm-Normann at medlemmer av Halsen IF Fotball kommer til en konsultasjon/vurdering i løpet av 48 timer. Espen er en del av behandlernettverket til Idrettens Helsesenter, hvor man kan benytte seg av forsikringsordningen til fotballspillere.

I tillegg til konsultasjon og behandlinger vil Strøm-Normann Helse AS følge opp Halsens medlemmer med idrettsmedisinske tjenester, som kartlegging/screening av spillere, utarbeiding av spesifikke treningsprogram og råd for skadeforebygging. Han vil også besøke oss 1-2 ganger i året for å spre kunnskap om temaet.

For mer informasjon eller bestilling av time:

Ta kontakt med Espen på tlf 990 48 922 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Strøm-Normann Helse AS, Komplett Arena, Nygårdsveien 84, Sandefjord


© 2020 Halsen Idrettsforening | Bergeskogen idrettspark | 3260 Larvik | post@halsenif.no