Advarsel
  • JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 853

email Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi farger borgertoget rødt! stars

I fjor deltok Halsen IF i borgertoget i Larvik for første gang .Det ble en stor suksess. Vi håper at enda flere blir med i år.

Kl. 17.00 Oppmøte på tildelt plass utenfor Amfi Larvik, plass 8
Kl. 17.15 Toget går fra Larvik torg til festplassen i Bøkeskogen

Det er fint om du møter i rød Halsen-overdel for å prege toget. Og ta gjerne med en håndball eller fotball for å trikse litt også :)

Vel møtt!

Larvik Bobilhavn stars

Nå er Larvik Bobilhavn ÅPEN for besøk!

Årsmøter 2018 stars

Gå inn på denne saken og last ned Årsmøtepapirene til Hovedforeningens Årsmøte torsdag 22. mars 2018 

Politiattest

Ordningen for politiattester forenkles. Det nye ved ordningen er at idrettslaget først skal bekrefte behovet for politiattest på eget skjema, gi dette til søkeren, for at søkeren deretter selv skal søke om attest.

Søkere over 18 år kan søke om attest elektronisk på internett, mens søkere 15-18 år må ha søknaden signert av foresatte. Alle trenere, instruktører og lagledere som skal ha direkte kontakt med mindreårige eller mennesker med utviklingshemming, vil alltid være omfattet av ordningen.

Her er link til Norges Idrettsforbund som beskriver ordningen 
 
Hva skal klubben gjøre?
1. Klubben fyller ut skjema for å bekrefte behovet om politiattest
2. Klubben gir utfylt skjema til søkeren (ligger klar som vedlegg i PDF)
3. Registrerer fremvist politiattest når du har fått den tilbake fra Politiet.
 
Hva skal søkeren gjøre?
1. Logge deg inn her via MinID, BankID, Buypass eller Commfides. Fungerer ikke lenken kan du kopiere denn nettadressen for bestilling  https://attest.politi.no/web/
2. Velg formål fra nedtrekksliste (formålet finner du på attesten du har lastet ned på denne siden)
3. Last opp bekreftelsen. Husk å fylle inn ditt eget navn og fødselsnummer på bekreftelsen/vedlegget. Velg skriv ut og skriv ut som PDF, da kan du lagre attesten ferdig utfylt og slipper og skanne.
4. Vente på svar
5. Fremvise politiattesten til den i idrettslaget som er ansvarlig i fotball / håndball

Har du ikke Bankid eller er under 18 år - kan attesten sendes per post til:
Politiets enhet for vandelskontroll og politiattester
Postboks 113
9951 Vardø
 
Fremvisning av politiattest
Etter at politiet har behandlet søknaden blir den returnert til søkeren selv. Når politiattesten er mottatt skal denne fremvises for den i idrettslaget som er ansvarlig for politiattester. Vedkommende skal nedtegne opplysninger om hvilke personer som er avkrevd politiattest, at attesten er fremvist og dato for fremvisningen. Selve attesten beholdes av søkeren.

Når du får tilsendt politiattest skal denne fremvises til:
Fotball: Diedrik Kemkers mobil: 940 58 810, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Håndball: Monica Schapers mobil: 45610377, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.                          

Subscribe to this RSS feed