Se på Tages drømmemål!

Tage William Henriksen scoret en kandidat til årets mål i Bergeskogen da Halsen G02 vant 5-2 mot Ørn Horten i semifinalen i Vinterserien for G14 torsdag.

Utligningen til 1-1 deles nå på Facebook og andre sosiale medier etter at også fotball365.no la ut videoen som viser Tage drible seg forbi to mann og hamre ballen i krysset.

Drømmemålet skapte balanse i regnskapet i en tett og jevn første omgang der et spillende Halsen-lag sleit med å komme forbi det høye presset til gjestene.

– Å sette i gang fra egen keeper er et valg vi tar for å utvikle oss videre. Det vi vil bli gode på er vi også nødt til å trene på, sier Tom Erik Andersen.

Etter pause ble rommene større for hjemmelaget. Halsen kom høyere i banen, og avgjorde kampen i løpet av 20 minutter med scoringer av Jonathan Barikmo, Jacob J. Yri og Martin Andersen. Even Bund Mathisen scoret Halsens siste mål etter at Ørn hadde redusert én gang.

Nå venter Store Bergan i finalen etter påske.

– Det blir en ny tøff kamp mot et godt og robust lag. Vi forventer å møte mye av det samme som her i dag, høyt press og tempo. Vi gjør som vi alltid gjør. Vi forbereder oss godt og prøver så godt vi kan, sier Andersen.